Αναζήτηση

Γιορτη απο τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών της Ελλάδος

Share

Μια μεγαλη γιορτη έστησαν τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, σε νυχτερινο μαγαζι στην περιοχή του Ελληνικού και ξεκίνησε με την ομιλία Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Οπως τονιζόταν στην πρόσκληση της εκδήλωσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, «η λήξη της απέλπιδας απόπειρας των πολιτικών μας αντιπάλων σηματοδοτεί και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ που εφαλτήριο έχει το τέλος της φαρσοκωμωδίας με την δήθεν παραπομπή του Προέδρου μας». Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Ελληνες οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισαν μάλιστα να έχουν ως «χαλί» μουσική… country στο πάρτι. Το σύνθημα “4 more years” (τέσσερα ακόμη χρόνια) εδιναν το ρυθμο της εκδηλωσης
ενω στη ομιλία που έγινε από τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα τονιστηκε οτι στοχος ολων Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ειναι « να μείνει πρώτο κόμμα το Ρεπουμπλικανικό».