Αναζήτηση

Εκδηλώσεις

Η Ευρωκλινική Παίδων κοντα στο « Χαμόγελο του Παιδιού»

Share

Η Ευρωκλινική Παίδων, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζει περισσότερα από 200 εμβόλια σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.

Η Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Παίδων κα Ελένη Τσάπρα δήλωσε: «Μετά από τις σχετικές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και του κου Σωτήρη Τσιόδρα, αποφασίσαμε ότι τα παιδιά κάτω από την ηλικία των δύο ετών πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα, έστω και στην εποχή της πανδημίας. Προχωρήσαμε λοιπόν σε μια δωρεά εμβολίων προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να εξυπηρετηθούν όλα εκείνα τα παιδιά έως 2 ετών που έχουν ανάγκη». Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κος Αντώνης Βουκλαρής δήλωσε: «Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που έχουν ανάγκη από εμβολιασμό, δωρίζοντας 210 εμβόλια στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα παιδιά. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο η διασφάλιση της υγείας τους είναι πολυτιμότερη από ποτέ».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε: «Η δωρεά εμβολίων από την Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην εντατική και πολλές φορές αγωνιώδη προσπάθειά μας για τη θωράκιση της υγείας εκατοντάδων παιδιών που λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν την κατάλληλη ιατρική μέριμνα, συναντούμε πολύτιμους συμμάχους. Μια σημαντική προσφορά που θα ενισχύσει την εμβολιαστική κάλυψη πολλών ακόμη παιδιών από το Πανελλήνιο Κέντρο Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού μας, που ακόμη και σε αυτές τις κρίσιμες ώρες και παρά τις δυσκολίες συνεχίζει να εμβολιάζει και να παρέχει συνολική ιατρική φροντίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη».