Αναζήτηση

Υπερθέαμα γυμναστικής, χορού και καλλιτεχνικής έκφρασης στο Γαλάτσι

Share

Ένα υπερθέαμα γυμναστικής, χορού και καλλιτεχνικής έκφρασης, με πρωταγωνιστές περισσότερους από 8.200 αθλούμενους όλων των ηλικιών, θα «στηθεί» στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, από τις 18 έως και τις 23 Ιουνίου. Ο λόγος για το “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019”, τη μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ.

Συμμετέχοντες ηλικίας από 2 έως 77 ετών, συνολικά 320 ομάδες από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, θα δώσουν χρώμα και λάμψη στη φετινή διοργάνωση, η οποία προμηνύεται μοναδική, έχοντας το σύνθημα «Θαυμάτων Θεάματα» και επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η Γυμναστική είναι το άθλημα ολόκληρης της ζωής.

Οι εγγεγραμμένοι έχουν ήδη ξεπεράσει τους 8.200, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ το περσινό ρεκόρ των 7.500 συμμετοχών και αποδεικνύει ότι η Γυμναστική για Όλους αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες μορφές άθλησης για μικρούς και μεγάλους στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.