Αναζήτηση

Ομορφιά

Tο κατάλληλο κραγιόν για ξανθιές, απαραίτητο προϊόν για το νεσεσέρ σας!

Share

Όλες οι γυναίκες έχουν τον δικό τους τρόπο που βάφονται. Αυτό όμως εξαρτάτε από το χρώμα των μαλλιών και την επιδερμίδα. Αλλιώς θα βαφτεί μια μελαχρινή αλλιώς μια ξανθιά.

Οι περισσότερες ξανθιές έχουν άτονα χαρακτηριστικά. Τι σημαίνει αυτό;; Ότι αν δεν βαφτούν δείχνουν χλωμές και δεν αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά τους. Ενώ οι μελαχρινές και οι καστανές μπορούν και με ένα έντονο κραγιόν να έχουν ένα πολύ καλό μακιγιάζ. Σε αντίθεση με τις ξανθιές που θέλουν παραπάνω προσοχή.

Όσον αφορά τις ξανθιές, βρήκαμε το κατάλληλο προϊόν για τα χείλη τους!Συνδυάζεται τέλεια με έντονα αλλά και φυσικά μάτια. Μπορείς να το φορέσεις πρωινές αλλά και βραδινές ώρες. Και ταιριάζει ΄΄γάντι΄΄ στις ξανθιές.

Nude-beige χρώμα! Μπεζ πολύ απαλό. Απαραίτητος συνδυασμός είναι το ρουζ για να τονιστούν τα ζυγωματικά και λίγη μάσκαρα.. Το καλοκαίρι θα ήταν καλύτερο να το συνδυάσουμε με μια τερακότα, για ηλιοκαμένο αποτέλεσμα . Glossy, matte, με shimmer! Τόσες πολλές υφές…Εσύ πρέπει να διαλέξεις ποια υφή προτιμάς! Είναι στο χέρι σου.