Αναζήτηση

SBΠρωτοσέλιδα Υγεία

Δεν είναι προστατευόμενος μάρτυρας ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδηςς

Share

Ο μάρτυρας Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης διαψεύδει ότι είναι εκ των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως τον έχουν εμφανίσει στο παρελθόν δημοσιεύματα. «Δεν ονομάζομαι ούτε “Κελέση” ούτε “Σαράφης”, το όνομά μου είναι Δεσταμπασίδης», φέρεται να είπε.

Μάλιστα ρωτήθηκε αν έχει ξανακαταθέσει για την υπόθεση και είπε ότι είναι πρώτη φορά, υποστηρίζοντας ότι ούτε τον κάλεσαν ούτε τον προσέγγισαν γενικώς οι εισαγγελείς.

Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει ταξιδέψει ούτε στις ΗΠΑ ούτε στην Βιέννη. Ο μάρτυρας έκανε γνωστό στα μέλη της επιτροπής ότι δεν επιθυμεί να απαντήσει σε θέματα πέρα από το αντικείμενο διερεύνησης της επιτροπής (για τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου) ενώ τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Μανιαδάκη είπε ότι τον γνωρίζει μόνο επειδή ειχε αναφέρει  στο όνομα Του.

Για τον Μανιαδάκη φέρεται να κατέθεσε ότι ήταν προστατευόμενος μάρτυρας και κατέθεσε εναντίον πολιτικών προσώπων, ενώ σήμερα είναι κατηγορούμενος .ς. «Ένας από αυτούς που με στοχοποίησαν είναι ο Μανιαδάκης», φέρεται τονιζοντας οτι η εισαγγελέας Τουλουπάκη δεν τον έχει καλέσει να καταθέσει.