Αναζήτηση

Διακόσμηση

Διακόσμηση σπιτιού 2019: οι top τάσεις !

Share

Η διακόσμηση της νέας χρονιάς προβλέπετε ακαταμάχητη. Οι περισσότεροι άνθρωποι διακοσμούν το σπίτι τους με βάση το προσωπικό τους γούστο αλλά επηρεάζονται και λίγο από την μόδα.. Ήδη έχουμε αρχίσει και βλέπουμε ή από καταλόγους ή από διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τι θα υπερισχύσει στο σπίτι μας…

Κίτρινο: είναι ένα χρώμα που φέτος θα το τιμήσουμε [ αν δεν το έχουμε τιμήσει ήδη] ιδιαίτερα. Το κίτρινο στην διακόσμηση του σπιτιού έχει αυξηθεί κατά 45%. Πολλοί μάλιστα λένε ότι είναι το must χρώμα του σπιτιού μας.

Ταπετσαρίες:πολλοί είναι αυτοί που διακοσμούν τους τοίχους τους με ταπετσαρίες σε πολλά και όμορφα χώματα- σχέδια. Σκέψου …Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Τζάκι με μοντέρνο στυλ: έχεις τζάκι στο σπίτι σου;; μην χάνεις ευκαιρία να το διακοσμήσεις με τον κατάλληλο και τον ποιο όμορφο τρόπο.

Τοίχος με γεωμετρικές ομορφιές: οι τοίχοι μπορούν άνετα να αποκτήσουν ένα δικό τους στυλ και όχι ένα οποιοδήποτε στυλ αλλά ένα συγκεκριμένο στυλ. Ποιο είναι αυτό;;; Γεωμετρία, σίγουρα οι μαθηματικοί θα το λατρέψουν! Μην σας πω ότι θα τους φτιάξουν και μόνοι τους. Είναι μια πολύ όμορφη πινελιά που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας τέλεια!

Υφαντά: είναι μια ιδέα που πολλοί την θέλουν. Τα υφαντά τα χρησιμοποιούσαν από παλιά, για διάφορες δουλειές . Θα διακοσμήσει υπέροχα το σπίτι σου.

Πλακάκια: συνήθως δίνουν το παρών στο σπίτι μας σε αποχρώσεις ουδέτερες. Όχι φέτος! Φέτος, prints και έντονα χρώματα μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Γοητευτικός Κασσίτερος: μέταλλα όπως ο κασσίτερος θα το δούμε φέτος στο σπίτι μας ,φέρνοντας vintage αέρα.