Αναζήτηση

Media Πολιτισμός

θραύση έκανε η «Παραλία»

Share

Πάνω από 900.000 θεατές ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν την νέα σειρά του ΕΡΤ με όνομα «παραλία». Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες στις 22:45 από το ΕΡΤ1 και όπως φαίνεται από τον αριθμό τηλεθέασης, εντυπωσίασε.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το πρώτο επεισόδιο θα παίξει σε επανάληψη, πριν από το σημερινό, που θα προβληθεί στην προγραμματισμένη ώρα του (22:45).

Σε ό,τι αφορά το πρώτο επεισόδιο, η αδημονία των τηλεθεατών να μεταφερθούν νοερά στα Μάταλα της Κρήτης, την περίοδο των χίπηδων, ήταν τέτοια που το hashtag #HParalia βρέθηκε στα πρώτα πέντε trends του «X» (πρώην Twitter) πριν ξεκινήσει η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Σύντομα, «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτο trending topic μέχρι και το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2023, ξεπερνώντας αθλητικά γεγονότα, αλλά και την κακοκαιρία Daniel, με περισσότερα από 6.500 σχόλια. Δεν ήταν όμως το μόνο χάσταγκαγκ που τρένταρε στο twitter, αφού και πολλά ονόματα ηθοποιών της σειράς βρίσκονταν ψηλά στα κλίκς (πχ. Γιούλικα Σκαφιδά) αλλά και ονόματα από την ίδια τη σειρά.

Η δολοφονία της Ρηνιώς, στο τέλος του επεισοδίου, καθήλωσε τους τηλεθεατές, με τα σχόλια για τους πιθανούς δράστες να είναι δεκάδες.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, η σειρά ξεπέρασε το 15%, ενώ το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές. Η υπόθεση φαίνεται να τρβάει το ενδιαφέρον, κυρίως αυτό των γυναικών αφού στην τηλεθέαση ξεπέρασαν το 20%.